Friday, July 1, 2022

Iulia Vântur

She started her career as a model when she was 15 years old and later she also worked as a modelling instructor. În prezent locuieşte în India şi este iubita celebrului actor de filme indiene Salman Khan.


Iulia Vantur On Instagram U Ve Captured So Well The Mood Of That Moment Tomarvikas15 Thank U For Lovely Pictures It Is As Goo Beauty Hair Hair Styles

Cu sprijinul iubitului ei Salman Khan Iulia Vântur a devenit deja un nume în lumea muzicală de la Bollywood.

. Iulia Vântur este o vedetă de televiziune din România stabilită în India. Documentar despre viața lui Salman Khan În urmă cu o lună s-a aflat că Iulia Vântur muncește la un documentar-serial despre viața lui Salman Khan. Noi suntem foarte bine.

Aceasta a fost prezentă la petrecerea Revistei Viva. Momentan nu au apărut informații conform cărora relația de iubire dintre ea și actorul indian s-ar fi încheiat. Ea este prezentatoare de televiziune actriță și model.

Vrea să dea lovitura și în Turcia După ce i-a făcut pe indieni să se îndrăgostească de ea Iulia Vântur vrea să le ia mințile și turcilor. La ce lucrează acum. Iulia Vântur a plecat din România unde mai vine doar pentru a-i vizita pe cei dragi sau pentru diferite evenimente și s-a mutat în India.

Nu-i pasă nici de ce spune lumea nici de consecințe Victoria Ioan 19 iunie 2022 La 42 de ani e considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Iulia Vântur se află de o perioadă bună în ţară şi nu dă semne că s-ar întoarce în India ţara în care se stabilise şi unde avea un iubit pe celebrul actor Salman Khan. Cariera sa este legată de postul de televiziune Pro TV unde a fost corespondent în Iași.

Chiar dacă au existat și zvonuri despre o posibilă despărțire Iulia Vântur a declarat că relația din ea și Salman Khan este una solidă și că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Deși avea o carieră în plină ascensiune în televiziunea autohtonă prezentatoarea TV a ales să renunțe la show-ul Dansez pentru tine pe care îl prezenta alături de Ștefan Bănică dar și la știrile Pro TV pentru o carieră la Bollywood. Este recunoscută la noi în ţară pentru job-urile avute la Pro TV ca prezentatoare a ştirilor sau a emisiunii Dansez pentru tine.

Au fost peste 2000 de invitați și toate vedete. Carieră Iulia Vântur Și-a început cariera ca fotomodel în Iași câștigând mai multe premii pentru cel mai bun model. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine și-a clădit acolo o carieră și a ajuns unda dintre cele mai iubite vedete de la Bollywood.

Iulia Vântur are un obicei pe care-l păstrează din copilărie. Iulia Vântur una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România care s-a reprofilat și a devenit artistă de muzică hindi a oferit un interviu în care și-a pus fanii la curent despre relația cu actorul indian Salman Khan. 24 iulie 1980 Iași România este o prezentatoare de televiziune model actriță și cântăreață română remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România Dansez pentru tine.

Iulia Vântur continuă să atragă privirile tuturor chiar și la 41 de ani. Timp de un deceniu ea a fost prezentatoarea știrilor la o televizune națională. Așa că nu ai cum să nu te întrebi și nu ai cum să nu o întrebi ce face ea ca să se mențină așa.

Iulia Vântur se bucură de o viață extrem de frumoasă și proiectele curg pe bandă rulantă. Iulia Vântur în vârstă de 41 de ani se iubește de mai bine de 6 ani cu actorul indian Salman Khan în vârstă de 56 de ani. Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului dar și în industria muzicală.

Iulia was the co-anchor of Romanias popular and long running TV show Dancing with the Stars alongside Stefan Bianca Jr. Aflată în România de câteva zile bune Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Cei doi sunt foarte discreți cu relația de iubire pe care o au însă se știe clar că prezentatoarea TV trăiește în aceeași casă cu Salman și familia acestuia.

S-a născut pe 24 iulie 1970 în Iași. Ce bea Iulia Vântur în fiecare dimineață pe stomacul gol. Frumoasa româncă Iulia Vântur a ales în urmă cu câțiva ani să-și încerce norocul în India și se pare că a reușit.

Ce dezvăluire a făcut Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan. Întoarsă în România pe seama coronavirusului care a făcut prăpăd în. Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai populare cupluri de la Bollywood iar românca este foarte apreciată de către fanii renumitului actor.

Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India despre relația pe care o are cu iubitul ei despre conceperea unui copil dar și despre cariera care se află în plină ascensiune. Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani. Iulia Vântur e pe cai mari.

Vedeta a fost întrebată la un moment dat dacă are de gând să devină mămică. Iulia Vântur este o fostă prezentatoare TV din România în prezent cântăreaţă de muzică hindi. Când o vrea Dumnezeu a spus vedeta despre posibilitatea de a aduce pe lume un copil potrivit clickro.

Aflată în România de câteva zile bune Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Și are toate șansele grație noului proiect pe care îl are în Turcia. Frumoasa Iulia Vântur a plecat din România în India acolo unde ar fi adunat o avere de peste 10 milioane de euro.

India e interesantă frumoasă provocatoare m-am obișnuit după atâția ani de zile. Ajunsă la vârsta de 41 de ani Iulia Vântur culege acum roadele strădaniei sale având mai multe apariții în filme și spectacole din India. Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India despre relația pe care o are cu iubitul ei despre conceperea unui copil dar și despre cariera care se află în plină ascensiune.

De la Clubul Diplomațiolor considerat evenimentul anului în showbiz. Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iași. Iulia Vântur are 40 de ani iar partenerul ei de viață Salman Khan este cu 15 ani mai în vârstă.

Fosta prezentatoare i-a uluit pe indieni cu talentul ei dar nimeni nu a știut asta până acum. Se vede cu ochiul liber că frumoasa Iulia - care împlinește 41 de ani în luna iulie a anului curent își păstrează de ani buni aceeași siluetă impecabilă. Fosta prezentatoare de la Pro TV locuiește în India alături de actor iar relația lor a fost una discretă până acum.


Pin On Iulia Vantur


Pin On Iulia Vantur Romania


Pin On Romanian Celebrities Biography


Iulia Vantur On Instagram How Do U Cope With The Isolation Iuliavantur Isolation Stayhome Staysafe Patience Love Cricket Match Cricket Update Wicket


Iulia Vantur In Maroon Saree At Red Carpet Of The Mirjan Fashion Show 2018 Saree Designs Pretty Dresses Fashion


Iulia Vantur Boyfriend Iulia Vantur Salman Khan Iulia Vantur Net Worth Iulia Vantur Songs Iulia Vantur Instagram Outdoor Photoshoot Photoshoot Celebrities


Lulia Vantur Wiki Tv Presenters Bollywood Actress Actresses


Iulia Vantur Si Salman Khan Fashion Chef Jackets Salman Khan


Iulia Vantur On Instagram An Honest Look Into My Eyes Might Take U Straight To My Heart What Touches Your Heart Tejalp Look Into My Eyes Eyes Instagram


Salman Khan S Girlfriend Lulia Vantur Spotted In Bandra Tvnxt Bollywood Bollywood Khan Salman Khan


Pin On 4k


Iulia Vantur Vanturiulia Posted On Instagram Feb 27 2016 At 7 06pm Utc Instagram Best Answer Life


Iulia Vantur On Instagram The Weekend Is Here Let S Roll Baby Enjoy It Iuliavantur Weekend Enjoy Long Hair Styles Glamour Modeling Model


Iulia Vantur Romanian Beauty In Bollywood Global Celebrities Beauty Women Fashion


Iulia Vantur Vanturiulia Posted On Instagram Look Straight In The Eyes It Will Go Straight To The Heart Honesty Straightforward Eyes Heart Instagram


Iulia Vantur On Instagram Every Day May Not Be Very Good But There Is Something Good In Every Day Staypositive Smile Love Respect Actresses Face People


Iulia Vantur On Instagram No Coincidence Everything Happens For A Reason Do U Agree Send Your Comments Fashion Everything Happens For A Reason Beauty


This Picture Of Iulia Vantur With A Small Kid Is Going Viral Viral Kids Picture


Salman Khan Sings With Rumored Girlfriend Iulia Vantur Salman Khan Bollywood Celebrities Bollywood Actors

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya